Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Obavijest kupcima o promjeni Uvjeta opskrbljivača

23.01.2023.

Obavijest kupcima o promjeni Uvjeta opskrbljivača
Obavijest kupcima o promjeni Uvjeta opskrbljivača
HEP-Opskrba d.o.o. sukladno odredbama Pravilnika o općim uvjetima za korištenje mreže i opskrbu električnom energijom (NN 100/22) (dalje: Opći uvjeti) obavještava kupce kategorije kućanstvo da su 23.1.2023. na internetskoj stranici Hepi:https://hepi.hep.hr/  objavljeni novi, izmijenjeni Uvjeti opskrbljivača za opskrbu električnom energijom i preuzimanje električne energije od krajnjih kupaca kategorije kućanstvo (dalje: novi Uvjeti opskrbljivača). Novi Uvjeti opskrbljivača donose se isključivo s ciljem usklađivanja s odredbama Općih uvjeta te stupaju na snagu 28.02.2023.
 
Izmjene u novim Uvjetima opskrbljivača:
  • zahtjev za promjenu kategorije za korištenje mreže i zahtjev za promjenu tarifnog modela kupac podnosi operatoru sustava isključivo putem opskrbljivača, a po ostvarenju tehničkih preduvjeta od strane Operatora sustava
  • propisan je novi sadržaj računa, dodatne informacije uz račun te mogućnost dostave računa putem elektroničke pošte uz privolu kupca
  • propisana je mogućnost raskida Ugovora o opskrbi električnom energijom na zahtjev kupca zajedno s privremenom obustavom isporuke električne energije. 

Kupac može slobodno i bez naknade raskinuti Ugovor o opskrbi ako ne prihvati izmjene i dopune Uvjeta opskrbljivača u slučaju da su za njega nepovoljnije.
Novi Uvjeti opskrbljivača donose se radi usklađivanja s odredbama Općih uvjeta te slijedom navedenog nisu nepovoljniji za kupca.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.