Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Prikupljanje podataka

HEP-Opskrba prati statističku posjećenost web portala „Moj Hepi račun“ i mobilne aplikacije „m-hepi“ radi prikupljanja podataka o uspješnosti navedenih portala koristeći se pritom uslugom „Google Analytics“ od Google Inc. kao pružatelja usluge. Podaci prikupljeni putem servisa „Google Analytics“ statističkog su prikaza, anonimni i ograničeni su samo na: broj posjetitelja navedenih servisa, identifikacija preglednika i ključnih riječi koje vode do mjesta, otkrivanje poteškoća prilikom navigacije i utvrđivanje onih podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše Korisnike.
 
Kako bismo Korisnicima učinili naš web portal učinili lakšim i ugodnijim za korištenje, koristimo kolačiće (eng. Cookies). Kolačići su mali dijelovi podataka (elektronski zapisi) koji nam omogućuju usporedbu novih i prošlih posjetitelja, olakšavaju nam način korištenja našeg portala od strane posjetitelja i omogućavaju nam da iskustvo korisnika učinimo još ugodnijim i učinkovitijim u budućnosti.
 
Kolačićima se ne obrađuju niti se pohranjuju ikakvi osobni ili identifikacijski podatci korisnika koji su uneseni ili korišteni za potrebe web portala „Moj Hepi račun“ niti bilo koje druge web stranice koju posjeti Korisnik.
 
Prilikom prvog korištenja web portala „Moj Hepi račun“ i mobilne aplikacije „m-hepi“ Korisnika obavijestit ćemo o korištenju kolačića te tražiti njegov pristanak za njihovo korištenje i pohranu.
 
Kolačići koji omogućavaju stabilnost i funkcionalnost web portala obavještavaju nas o mogućim pogreškama u sustavu web portala, poteškoćama i usmjereni su isključivo na poboljšanje rada web portala.
 
Ističemo da će onemogućavanjem kolačića Korisnici će i dalje moći koristiti internetske stranice no neće moći koristiti sve usluge i funkcionalnosti koje im one mogu pružiti, s obzirom da su neki kolačići nužni kako Korisnik mogao uopće koristiti web portal i mobilnu aplikaciju i njihove sadržaje.
 
Ako je Korisnik putem obavijesti web portala „Moj Hepi račun“ prihvatio korištenje kolačića i naknadno se predomislio, promjenom postavki web preglednika Vašeg računala brišu svi dosad prikupljeni kolačići (svih) internetskih stranica, uključujući i web portala „Moj Hepi račun“.
 
Kolačići poput opcije omogućavanja web portalu da zapamti Korisnikove odabire (poput korisničkog imena i lozinke) također su anonimni i ne mogu pratiti druge aktivnosti Korisnika poput pregledavanja drugih internetskih stranica i sl. Također, njihovo prihvaćanje nije neophodno za pravilno funkcioniranje web portala i mobilne aplikacije.  
 
Više o mogućnosti isključivanja pohrane i brisanju kolačića za različite web preglednike i uređaje možete pronaći na sljedećim linkovima:
 
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
besplatni telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najnižom cijenom struje.
Samoočitanjem brojila umanjite račun za 100 kuna godišnje.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim karticama.