Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Pripremite svoje apartmane na vrijeme

04.03.2020.

Pripremite svoje apartmane na vrijeme
Pripremite svoje apartmane na vrijeme
Većina iznajmljivača suočava se s čestim problemom pretjerane potrošnje struje tijekom sezone. Kao iznajmljivač uvijek nastojite da se vaši gosti osjećaju ugodno tijekom boravka u vašem smještaju, ali pritom želite zadržati potrošnju energije na minimumu.
Ožujak je idealno vrijeme za obnovu svojih apartmana jer izgled apartmana igra veliku ulogu gostima prilikom biranja smještaja za odmor. Kako bi uštedjeli na potrošnji struje, opremite apartman modernom led rasvjetom, a kuhinju energetski učinkovitim aparatima. Ljeti je nemoguće postići komfor bez jednog uređaja - riječ je naravno o klimi.
 
Klima uređaj svima predstavlja jedini način za bijeg od ljetnih vrućina, ali naravno i veliki financijski trošak. Ipak, postoji nekoliko trikova uz koje možete nastaviti sa korištenjem klima uređaja, a pritom uštedjeti. Primjerice, ulaganjem u izolaciju zidova i krova, ugradnjom prozora i vrata sa što manjim koeficijentom prijelaza topline postiže se manja potrošnja energije, kako za hlađenje ljeti tako i za grijanje zimi. Osim toga, zamjenom starih klima uređaja bez invertera s novim klima uređajem koji sadrži inverter možete ostvariti čak 40 % uštede. 
 
Uštedjeti možete i prelaskom na Hepi. Plaćat ćete koliko stvarno trošite, plaćajte račune online i skupljajte bodove u Hepi klubu te plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama kroz m-hepi aplikaciju.
 
Sve što trebate napraviti je:
 
1. Popuniti Zahtjev ovdje.
Potreban vam je šestomjesečni obračun (na poleđini piše broj obračunskog mjernog mjesta (OMM) i trenutno stanje brojila.
 
2. Na vašu adresu stići će Zahtjev za ugovor koji potpišite i pošaljite nazad u HEP Opskrbu.
 
3. Na vašu adresu ćete dobiti Potvrdu o primjeni Ugovora. Korisničko ime i  lozinka za Moj Hepi račun i m-hepi aplikaciju stići će vam uz prvi račun.
 
Hepi možete ugovoriti i pozivom na  besplatni  info telefon 0800 5255.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.