Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Pravila nagradnog natječaja “Hepi rođendan”

20.11.2020.

Pravila nagradnog natječaja “Hepi rođendan”
Pravila nagradnog natječaja “Hepi rođendan”
Članak 1.
HEP OPSKRBA d.o.o., član HEP grupe, Ulica grada Vukovara 37, 10 000 Zagreb, OIB: 63073332379 (u daljnjem tekstu "Priređivač") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Facebook stranici, pod nazivom "Hepi rođendan" (u daljnjem tekstu „Natječaj“). Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.
 
Članak 2.
Svrha Nagradnog natječaja je promocija Priređivača i njegovih aktivnosti na službenoj Facebook stranici Priređivača.
 
Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.
 
Članak 4.
Nagradni natječaj traje od 20. studenoga 2020. do 25. studenoga 2020. do 12:00 sati. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Priređivača.
 
Članak 5.
Sudionici pristupaju natječaju putem službene Facebook stranice Priređivača.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionici na nagradnom postu u komentar napisati kreativan trik s kojim štede struju u svom domu. Priređivač zadržava pravo da materijale dobivene iz Natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe stručnog žiriranja i odabira dobitnika. Jedan Sudionik (jedan korisnički Facebook profil) može sudjelovati samo jednom u Natječaju. Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.
 
Članak 6.
Nagrade ovog Natječaja su ukupno sedam paketa, a jedan paket se sastoji od ukrasne žarulje, stolnog sata, male ploče za poruke, bluetooth slušalica i čokolade.
 
Članak 7.
Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.
Priređivač se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.
Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je HEP Opskrba, Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb.
Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na e-mail: sluzbenikzazastitu.opskrba@hep.hr.
U svrhu provođenja Nagradnog natječaja, Priređivač će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog Nagradnog natječaja, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka Nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.
 
Sudionik ima u svakom trenutku sljedeća prava:
pravo na pristup
pravo na ispravak
pravo na brisanje
pravno na ograničenje obrade
pravo na prenosivost podataka.
 
Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.
 
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
 
Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.
 
 
Priređivač će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja i predaje nagrade.
 
Članak 8.
Po završetku Natječaja, stručni žiri odabrat će najkreativnije komentare. Odluka žirija je konačna. Pobjednik će biti proglašen u roku od tri radna dana od završetka Natječaja. Priređivač će objaviti dobitnike u komentarima ispod objave Natječaja na službenoj Facebook stranici Hepi.
Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za novac. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.
Pravo na navedene nagrade dobitnici ostvaruju tako što će na e-mail adresu hepinagrade@hep.hr dostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon. Svi podaci Sudionika, brišu se trajno 30 dana od primitka.
Priređivač će sve pobjednike pravovremeno obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.
 
 
Članak 9.
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju se Priređivač oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.
 
Članak 10.
Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku.
 
 
U Zagrebu, 20. studenoga 2020.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.