Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Pravila nagradnog natječaja “Hepi povratak u školu ”

30.08.2022.

Pravila nagradnog natječaja “Hepi povratak u školu ”
Pravila nagradnog natječaja “Hepi povratak u školu ”
Članak 1.
HEP OPSKRBA d.o.o., član HEP grupe, Ulica grada Vukovara 37, 10 000 Zagreb, OIB: 63073332379 (u daljnjem tekstu "Priređivač") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Facebook stranici, pod nazivom "“Hepi povratak u školu ”" (u daljnjem tekstu „Natječaj“). Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.
 
Članak 2.
Svrha Nagradnog natječaja je promocija Priređivača i njegovih aktivnosti na službenoj Facebook stranici Priređivača.
 
Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.
 
Članak 4.
Nagradni natječaj traje od  2. rujna do 7. rujna 2022. do 12:00 sati. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na web stranici hepi.hep.hr.
 
Članak 5.
Sudionici pristupaju natječaju putem službene Facebook stranice Priređivača.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionici trebaju na nagradnom postu u komentar objaviti kako se školarci spremaju za prvi dan škole. Priređivač zadržava pravo da materijale dobivene iz Natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe stručnog žiriranja i odabira dobitnika. Jedan Sudionik (jedan korisnički Facebook profil) može sudjelovati samo jednom u Natječaju. Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.
 
Članak 6.
Nagrade ovog Natječaja su ukupno tri paketa, a jedan paket se sastoji od pribora za pisanje, boce za vodu i platnenog ruksaka.
 
Članak 7.
Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.
Priređivač se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.
Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je HEP Opskrba, Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb.
Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na e-mail: sluzbenikzazastitu.opskrba@hep.hr.
U svrhu provođenja Nagradnog natječaja, Priređivač će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog Nagradnog natječaja, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka Nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.