Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Pravila nagradnog natječaja “Hepi božićna čarolija”

03.12.2021.

Pravila nagradnog natječaja “Hepi božićna čarolija”
Pravila nagradnog natječaja “Hepi božićna čarolija”
Članak 1.
HEP OPSKRBA d.o.o., član HEP grupe, Ulica grada Vukovara 37, 10 000 Zagreb, OIB: 63073332379 (u daljnjem tekstu "Priređivač") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Facebook stranici, pod nazivom "Hepi božićna čarolija" (u daljnjem tekstu „Natječaj“). Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.
 
Članak 2.
Svrha Nagradnog natječaja je promocija Priređivača i njegovih aktivnosti na službenoj Facebook stranici Priređivača.
 
Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji. Priređivač zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.
 
Članak 4.
Nagradni natječaj traje od 3. prosinca 2021. do 15. prosinca 2021. do 12:00 sati. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na web stranici hepi.hep.hr.
 
Članak 5.
Sudionici pristupaju natječaju putem službene Facebook stranice Priređivača.
Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionici trebaju na nagradnom postu u komentar objaviti fotografiju svojih najomiljenijih božićnih ukrasa. Priređivač zadržava pravo da materijale dobivene iz Natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe stručnog žiriranja i odabira dobitnika. Jedan Sudionik (jedan korisnički Facebook profil) može sudjelovati samo jednom u Natječaju. Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.
 
Članak 6.
Nagrade ovog Natječaja su ukupno deset paketa, a jedan paket se sastoji od pet ulaznica za Božićnu priču obitelji Salaj.
 
Članak 7.
Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Priređivač će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrade.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.
Priređivač se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.
Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je HEP Opskrba, Ulica grada Vukovara 37, 10000 Zagreb.
Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na e-mail: sluzbenikzazastitu.opskrba@hep.hr.
U svrhu provođenja Nagradnog natječaja, Priređivač će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog Nagradnog natječaja, Priređivač čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka Nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.