Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Korisnička služba s osmijehom

Korisnička služba s osmijehom
Korisnička služba s osmijehom
Naši ljubazni operateri na raspolaganju su radnim danom od 08:00 do 20:00 sati i subotom 08:00 do 15:00 sati. U direktnom razgovoru s operaterom možete se informirati o statusu ugovora, stanju računa, članstvu u Hepi klubu, proknjiženim/neproknjiženim uplatama, aktualnim marketinškim kampanjama i slično. Pozivom na besplatni info telefon 0800 52 55 obratite nam se za sva pitanja vezana uz usluge HEP Opskrbe. Na najbrži mogući način pružit ćemo vam točne i pravovremene informacije.

Krajem 2017. dobili smo certifikat ISO 9001:2015 za Usluge Korisničke službe. Riječ je najpoznatijoj međunarodnoj normi koja se bavi sustavom upravljanja kvalitetom. Želimo održavati visoku kvalitetu svojih usluga, naročito kada je u pitanju odnos s našim kupcima. Kvalitetna Korisnička služba je za naše kupce bitan faktor, a važno je da se upravljanje kvalitetom preslika i na cjelokupno poslovanje.
Certifikat ISO 9001:2015 je potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme kojom se propisuje sustav upravljanja kvalitetom neke organizacije. Organizacije koje posjeduju navedeni certifikat istim dokazuje uspješno implementiran sustav upravljanja kvalitetom u svojoj organizaciji. Organizacije mogu imati uspostavljen sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001, ali tek postupkom certifikacije dokazuju da je taj sustav uspješno implementiran i na taj način njihovi klijenti i ostali sudionici na tržištu mogu imati povjerenje u uvedeni sustav upravljanja kvalitetom.
 
Briga o zadovoljstvu naših kupaca naša je temeljna zadaća, a naša će Korisnička služba sa zadovoljstvom riješiti sve vaše upite.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 18 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Samoočitanjem brojila umanjite račun za 100 kuna godišnje.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.