Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Hepi klub

Hepi klub
Učlanite se u Hepi klub i skupljanjem bodova uštedite dodatnih 3,2%.

Postanite član Hepi kluba, a mi ćemo nagraditi vašu vjernost. Članovi Hepi kluba mogu postati svi Hepi kupci koji primaju račune e-mailom.
Zahtjev za članstvom podnesite putem aplikacije Moj Hepi račun

Za svaki račun za struju koji je podmiren na vrijeme, dobit ćete broj bodova jednak plaćenom iznosu u kunama, s tim da 1 kuna vrijedi 1 bod. Kada skupite više od 1500 bodova, možete ih zamijeniti za umanjenje računa u visini opskrbne naknade budućih razdoblja. 


Tko može postati član Hepi kluba?
Članovi Hepi kluba mogu postati svi kupci HEP Opskrbe koji su fizičke osobe i koji primaju račune e-mailom. Potrebno je podnijeti zahtjev za članstvom putem aplikacije Moj Hepi račun

Koje uvjete kupac mora ispunjavati da se učlani u Hepi klub?​
Kupac prije podnošenja zahtjeva za članstvo mora imati status aktivnog kupca HEP Opskrbe i ne smije imati nepodmirene dospjele račune prema HEP Opskrbi.

Što je potrebno napraviti kako bi se kupac učlanio?
Potrebno je podnijeti zahtjev za članstvo u Hepi klubu putem aplikacije Moj Hepi račun. Kupac će dobiti obavijest o odobrenom zahtjevu koji će biti vidljiv u aplikaciji Moj Hepi račun.

Koje su prednosti članstva u Hepi klubu?
Svaki član Hepi kluba može imati jedno ili više članstava, ovisno o broju ugovora o opskrbi električnom energijom. Svaki kupac ima onoliko ugovora o opskrbi koliko ima mjernih mjesta odnosno prijavljenih brojila. Bodovi se skupljaju po svakom Ugovoru, a mogu se zamijeniti za nagradu bez vremenskog ograničenja ukoliko član ima status aktivnog kupca. Bodovi sa različitih šifri kupca ne zbrajaju se.

Na koji način će kupac ostvariti bodove?​
Za svaki račun za opskrbu električnome energijom plaćen u roku dospijeća, članu Hepi kluba dodijelit će se broj bodova jednak ukupnom plaćenom iznosu računa za električnu energiju u kunama uvećan za koeficijent, prema kojem 1 kuna vrijedi 1 bod.

Kada kupac može bodove zamijeniti za dodatnu uštedu na računu?
Svi članovi Hepi kluba koji skupe minimalno 1500 bodova, mogu zamijeniti bodove za umanjenje računa u visini opskrbne naknade budućih razdoblja, a sukladno ponuđenim nagradama koje su vidljive kroz aplikaciju Moj Hepi račun.

Kako mogu zamijeniti bodove za nagrade i koje?​
Bodovi se mogu zamijeniti za nagrade koje su trenutno u ponudi Hepi kluba, a vidljive su kroz aplikaciju Moj Hepi račun putem koje se podnosi zahtjev za realizaciju nagrada.
 
Arhiva
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.