Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Pripremite apartmane za sezonu!

10.06.2021.

Pripremite apartmane za sezonu!
Pripremite apartmane za sezonu!
Mnogi iznajmljivači složili bi se kako je pripremanje apartmana za sezonu zahtjevan proces. Gosti su svake godine sve zahtjevniji u potrazi sa savršenim smještajem. Kako bi omogućili što bolji smještaj, a pri tome uštedjeli donosimo vam par savjeta za što uspješniju sezonu.

Klima uređaji ne služe isključivo za hlađenje zraka. Mogu kontrolirati razinu vlažnosti i čistoću zraka te osiguravaju najugodniju temperaturu u prostorijama. Osim toga upravljanje klimatizacijom treba biti jednostavno, intuitivno, pametno i energetski učinkovito kako bi se osigurala štednja električne energije tijekom boravka gostiju. Noviji klima uređaji imaju mogućnost programiranja i mogu se kontrolirati preko mobitela. Stoga je kontrola štednje električne energije jednostavnija no ikada.

Male nijanse mogu odlučivati o odabiru smještaja, a opremanje apartmana s kućanskim uređajima je prvi korak za sigurnu popunjenu sezonu. Kupujte kućanske uređaje energetskog razreda A jer troše i do 40 % manje energije od istih uređaja energetskog razreda D. Kako bi hladnjak radio učinkovito, važno je ostaviti razmak oko 10 cm od zida te svakih pola godine očistiti prašinu sa stražnje rešetke. Ne stavljajte hladnjak u blizini izvora topline niti na direktnoj sunčevoj svjetlosti.  Ako se dvoumite oko perilice znajte da se pranjem suđa u perilici troši oko 50 % manje električne energije i do 80 % manje vode nego kod ručnog pranja.

Prije sezone zamijenite klasične žarulje sa štednim žaruljama, skuplje su od klasičnih, ali izuzetno ekonomične i dugotrajne. Popularne LED-ice koriste deset puta manje energije, a traju i do pedeset puta dulje od klasičnih žarulja. Stoga će izdržati cijelu sezonu i štedjeti vaš novac.
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 16 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.