Dobro došli u klub - program vjernosti


 

  Tko može postati član Hepi kluba?


Članovi Hepi kluba mogu postati svi kupci HEP Opskrbe koji su fizičke osobe i koji primaju račune e-mailom. Potrebno je podnijeti zahtjev za članstvom putem aplikacije „Moj Hepi račun
   

  Na koji način će kupac ostvariti bodove?


Za svaki račun za opskrbu električnome energijom plaćen u roku dospijeća, članu Hepi kluba dodijelit će se broj bodova jednak ukupnom plaćenom iznosu računa za električnu energiju u kunama uvećan za koeficijent, prema kojem 1 kuna vrijedi 1 bod.

 
 
 

  Koje uvjete kupac mora ispunjavati da se učlani u Hepi klub?


Kupac prije podnošenja zahtjeva za članstvo mora imati status aktivnog kupca HEP Opskrbe i ne smije imati nepodmirene dospjele račune prema HEP Opskrbi.

  Kada kupac može bodove zamijeniti za dodatnu uštedu na računu?


Svi članovi Hepi kluba koji skupe minimalno 2500 bodova, mogu zamijeniti bodove za umanjenje računa u visini opskrbne naknade budućih razdoblja, a sukladno ponuđenim nagradama koje su vidljive kroz aplikaciju Moj Hepi račun.
 
     

  Što je potrebno napraviti kako bi se kupac učlanio?


Potrebno je podnijeti zahtjev za članstvo u Hepi klubu putem aplikacije "Moj Hepi račun". Kupac će dobiti obavijest o odobrenom zahtjevu koji će biti vidljiv u aplikaciji "Moj Hepi račun".

  Kako mogu zamijeniti bodove za nagrade i koje?


Bodovi se mogu zamijeniti za nagrade koje su trenutno u ponudi Hepi kluba, a vidljive su kroz aplikaciju Moj Hepi račun putem koje se podnosi zahtjev za realizaciju nagrada.
 
 
     

  Koje su prednosti članstva u Hepi klubu?


Svaki član Hepi kluba može imati jedno ili više članstava, ovisno o broju ugovora o opskrbi električnom energijom. Svaki kupac ima onoliko ugovora o opskrbi koliko ima mjernih mjesta odnosno prijavljenih brojila. Bodovi se skupljaju po svakom Ugovoru, a mogu se zamijeniti za nagradu bez vremenskog ograničenja ukoliko član ima status aktivnog kupca. Bodovi sa različitih šifri kupca ne zbrajaju se.
     Uvjeti Hepi kluba programa vjernosti koji stupaju na snagu 1.3.2017. /PDF/