Preskočite na glavni sadržaj
Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Hepi kupci ostvaruju i 100 % više zaštite

29.03.2019.

 Hepi kupci ostvaruju i 100 % više zaštite
 Hepi kupci ostvaruju i 100 % više zaštite
Dogodi li se nam se kvar na automobilu ili u kući mnogi ne znaju kako reagirati i koga prvo nazvati kako bi se što prije uklonio kvar. Takva situacija nije nimalo ugodna i za mnoge ljude vrlo frustrirajuća.
Zato smo željeli svojim kupcima pružiti dodatnu pomoć za krizne situacije pa smo u suradnji s ORYX asistencijom, proširili svoju ponudu za Hepi kupce koji mogu ugovoriti Hepi asistenciju za samo 12,48 kn/mj za pomoć u kući, odnosno 12,37 kn/mj za pomoć na cesti. Usluga je dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u Hrvatskoj.

Pomoć u kući Hepi kupcima pruža uslugu organizacije pomoći, popravka i otklona kvara u kući u hitnim slučajevima, a omogućuje hitne intervencije vodoinstalatera, električara, bravara, staklara ili stolara kako bi se spriječio nastanak veće štete u domu ili kako bi se sanirala postojeća šteta. Bitno je naglasiti da se usluga se izvršava izlaskom na teren unutar 45 minuta te popravkom kvara.

U slučaju nezgode ili kvara vozila, Hepi kupci u sklopu paketa Pomoć na cesti imaju osiguran besplatni prijevoz vozila do najbližeg servisa unutar RH. Osim toga, na raspolaganju im je i aplikacija Putni Anđeo, jedinstvena i inovativna aplikacija za pametne telefone koja na temelju promjene brzine, buke u vozilu i drugih parametara prepoznaje prometnu nezgodu i automatski zove hitnu pomoć, policiju, vatrogasce ili pomoć na cesti. Usluga se izvršava izlaskom na teren unutar 45 minuta te popravkom na licu mjesta ili prijevozom do najbližeg servisa.

Hepi asistencija za pomoć u kući i na cesti, ugovara se vrlo jednostavno pozivom na besplatni telefon 0800 5255 ili popunjavanjem online zahtjeva.
 
besplatni info telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 18 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najpovoljnijom cijenom struje.
Primajte račune e-mailom i skupljajte bodove u Hepi klubu.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim i debitnim karticama.