Informativni izračun potrošnje
moj hepi tarifni model
energija 700 kWh 284,38 kn
+ opskrbna naknada 0,00 kn
+ OIE 0,00 kn
račun za energiju (HEP Opskrba)   284,38 kn
+ račun za mrežu (HEP ODS)   284,38 kn
Ukupan iznos:   284,38 kn
* uračunat PDV
Vrijedne nagrade potražite u klubu

Povodom 5. rođendana donosimo 5 razloga zašto je dobro biti Hepi

Povodom 5. rođendana donosimo 5 razloga zašto je dobro biti Hepi

Više od 50 tisuća kućanstava diljem Hrvatske su odabrali Hepi - najpovoljniji tarifni model iz HEP Opskrbe. Već petu godinu zaredom Hepi svojim kupcima nudi niz pogodnosti kao i ostanak u sigurnosti HEP grupe.


5 razloga za prelazak na Hepi:
 
  1. Plaćajte najnižu cijenu struje
Odabirom Hepi tarifnog modela, svi kupci ostvaruju 5 % popusta na struju, ugovor se potpisuje na neodređeno vrijeme i može se prekinuti u bilo kojem trenutku bez vraćanja ostvarene uštede. Sa svim uključenim pogodnostima koje Hepi nudi, ušteda se može popeti do 7,9 %.
 
  1. Plaćajte koliko stvarno trošite
Prelazak na Hepi tarifni model je u potpunosti besplatan, a građane koji zatraže uslugu samoočitanja brojila, HEP Opskrba oslobađa plaćanja iznosa mjesečne opskrbne naknade. Uz to, svoje račune za struju plaćaju po isteku mjeseca i prema stvarnoj potrošnji. A zašto ne biste tih ušteđenih 100 kuna potrošili na obiteljski odlazak u kino.
 
  1. Nagrađujemo vašu vjernost
Svi Hepi kupci koji primaju račune e-mailom mogu postati članovi Hepi kluba – programa vjernosti. Potrebno je poslati zahtjev putem online aplikacije „Moj hepi račun“. Članstvo u Hepi klubu svakom kupcu pruža mogućnost uštede skupljanjem bodova. Kada skupite dovoljno bodova možete umanjiti svoj račun i uštediti dodatnih 2,9 %.
 
  1. Jednostavno plaćanje računa
Račun za Hepi moguće je platiti koristeći online bankarstvo, ali i mobilnim bankarstvom jednostavnim skeniranjem 2D barkoda s računa.
 
  1. Besplatna mobilna aplikacija m-hepi
Usluga m-hepi jedinstvena je na tržištu električne energije u  Hrvatskoj. Putem sigurne i praktične aplikacije korisnici mogu podnijeti zahtjev za ugovaranjem opskrbe električnom energijom, izračunati uštede i plaćati račune kreditnim karticama.

 
besplatni telefon 0800 5255 - Obratite nam se od ponedjeljka do petka - 8 do 20 sati
Popunite online Zahtjev i razveselite svoje kućanstvo najnižom cijenom struje.
Samoočitanjem brojila umanjite račun za 100 kuna godišnje.
Pratite potrošnju i troškove online.
Koristite besplatnu m-hepi aplikaciju i plaćajte račune kreditnim karticama.